Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmaklara yüzük takmak

Rüyada parmaklara yüzük takmak

Rüyada parmaklara yüzük takmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklara yüzük takmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki, iş birliği ya da ortaklık canlanabilir.

Rüyada bütün parmaklarına yüzük takmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada serçe parmağa yüzük takmak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, bolluk içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada orta parmağa yüzük takmak düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata işaret eder.

Rüyada bütün parmaklara yüzük takmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına alamet eder.

Rüyada yüzüğü orta parmağa takmak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments