Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işaret parmağa yüzük takmak

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ya da görevlerinizi ihmal etmeniz durumunda sizi zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada yüzüğü işaret parmağına takmak onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, insanların hayranlığını kazanacağına alamet eder.

Rüyada işaret parmağa yüzük takmak fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada işaret parmakta yüzük görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol işaret parmak fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başka işler deneyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada işaret parmağın kesildiğini görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada sağ işaret parmağı görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada işaret parmağını kaldırmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, bir bebek sahibi olacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına işarettir.

Rüyada işaret parmağı kesildiğini görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments