Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burundan sivilce sıkmak

Rüyada burundan sivilce sıkmak

Rüyada burundan sivilce sıkmak sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada burundan sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada burundan sivilce sıkmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burunda sivilce sıkmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine yorulur.

Rüyada burun sıkmak kişinin yasa düşeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalettir.

Rüyada burunda sivilce görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak düşmanların çok üzüleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, rakiplerini alt edeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak dünya malının çoğalacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak düşmanlarla beraber oturmaya, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments