Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, tamamen içine kapanacağına rivayet eder.

Rüyada iltihabı sıkmak maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada iltihap sıkmak grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, rızkının sonsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzde iltihaplı sivilce görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına inanılır.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iltihaplı sivilce görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada iltihap akıtmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gözde iltihap görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kafa dinleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments