Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burunda sivilce görmek

Rüyada burunda sivilce görmek

Rüyada burunda sivilce görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, durgunlaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada burunda sivilce gördüyseniz:

  • Pozitif olmanızda fayda var.

Rüyada burunda sivilce görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, işlerin devam edeceğine, şifa ve moral bulacağına delalettir.

Rüyada burunda sivilce sıkmak gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada burundan sivilce sıkmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Rüyada burun damlası görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada burunsuz insan görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işarettir.

Rüyada delik burun görmek çok hayır duası alacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada burun karıştırmak görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada burun kılı almak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, kazancını iki kat arttıracağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments