Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun sıkmak

Rüyada burun sıkmak

Rüyada burun sıkmak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, onu borçtan kurtaracağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun sıkmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz.

Rüyada burunda sivilce sıkmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada burun sıkmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burundan sivilce sıkmak hayırlı kazançlar elde edileceğine, zahmete ve derde düşeceğine, bekârlığına da veda edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun karıştırmak görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına yorulur.

Rüyada burun ameliyatı görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada burun kılı çekmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, onlarla ayrı düşeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada burun boku yemek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek yüksek moralli olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments