Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işarettir.

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak gördüyseniz:

  • Oynanan bir oyunun ya da devam eden bir işin uygulanmasında net etkiniz olabilir.

Rüyada yüzdeki sivilceleri sıkmak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının sivilcesini sıkmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada iltihaplı sivilce sıkmak ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada sivilceyi sıkmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada burundan sivilce sıkmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret eder.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments