Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kurcalamak

Rüyada burun kurcalamak

Rüyada burun kurcalamak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, günahtan temizlenmeye, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun kurcalamak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmanızda fayda var.

Rüyada burun kurcalamak iyi habere, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kurcalamak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına delalet eder.

Rüyada burnunu kurcalamak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta kurcalamak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çok başarılı adımlar atacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada büyük burunlu kadın görmek büyük başarılara imza atacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada burun kurdu görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada burun ucu görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments