Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin telefonunu kurcalamak

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sorunların son bulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak gördüyseniz:

  • Tatbik edilmesi gereken kaçınılmaz değişiklikler varsa, yerine getirmelisiniz.

Rüyada cep telefonu kurcalamak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine rivayet eder.

Rüyada burnunu kurcalamak sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına alamet eder.

Rüyada çanta kurcalamak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada burun kurcalamak dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev telefonu görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada telefonun patladığını görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments