Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çanta kurcalamak

Rüyada çanta kurcalamak

Rüyada çanta kurcalamak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çanta kurcalamak gördüyseniz:

  • İlerlemeden önce, istediğiniz tüm bilgiyi elde ettiğinizden emin olmalısınız.

Rüyada çanta kurcalamak maaşının artacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunu kurcalamak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu kurcalamak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Rüyada burun kurcalamak aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine rivayet eder.

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak küslerin ve dargınların barışacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına inanılır.

Rüyada beyaz bir çanta görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çanta dolusu altın görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı deri çanta görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments