Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun kurdu görmek

Rüyada burun kurdu görmek

Rüyada burun kurdu görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, sabrını zorlayacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada burun kurdu gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda karşı tarafı ikna edici tartışmalar içine girebilirsiniz.

Rüyada burun kurdu görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada burunda kurt görmek yanlış yatırımlar yapacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada burun içinde kurt görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, yanlış anlaşılacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada burun iltihabı görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada burun kıllarını kesmek işlerin de hafifleyeceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, maddi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burun kesilmesi görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına inanılır.

Rüyada burundan petek çıkarmak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, ün yapmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun yıkamak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments