Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu kurcalamak

Rüyada burnunu kurcalamak

Rüyada burnunu kurcalamak hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunu kurcalamak gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada burnunu kurcalamak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun kurcalamak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine inanılır.

Rüyada çanta kurcalamak de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu kurcalamak onunla yeniden kavuşacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Rüyada birinin telefonunu kurcalamak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Rüyada burnuna sinek kaçmak kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada burnunu kaşımak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments