Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun ucu görmek

Rüyada burun ucu görmek

Rüyada burun ucu görmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada burun ucu gördüyseniz:

  • Son gülen siz olacaksınız.

Rüyada burun ucu görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, arzuların gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada burun estetiği yaptırmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yetki sahibi olacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin burun temizlemek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sivri burun ayakkabı görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada burun kiri görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine delalet eder.

Rüyada burun iltihabı görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada burun yaptırmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada kemerli burun görmek endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments