Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burun akıntısı görmek

Rüyada burun akıntısı görmek

Rüyada burun akıntısı görmek onun zamanını çalacağına, yüksek bir makamı olacağına, kafasını rahatlatacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun akıntısı gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da maddi durumunuzu ilerletmenizi sağlayacak konulara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada burun akıntısı görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada akıntıya kapılmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına rivayet eder.

Rüyada akıntın olduğunu görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Rüyada akıntıda yüzmek hak yiyeceğine, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah akıntı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada rahimde akıntı görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada deniz akıntısı görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına inanılır.

Rüyada kadının akıntısını görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments