Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntın olduğunu görmek

Rüyada akıntın olduğunu görmek

Rüyada akıntın olduğunu görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, güleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, küslüklerin biteceğine alamet eder.

Rüyada akıntın olduğunu gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalettir.

Rüyada yeşil akıntı görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalet eder.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akıntılı yara görmek gün yüzü görmeyeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada kadın akıntısı görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah akıntı görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada akıntılı deniz görmek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada deniz akıntısı görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments