Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rahimde akıntı görmek

Rüyada rahimde akıntı görmek

Rüyada rahimde akıntı görmek Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, huzura kavuşacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rahimde akıntı gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iş arkadaşlarınızın veya meslektaşlarınızın saygısını kazanmanıza yardım edebilir.

Rüyada rahimde akıntı görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahim akıntısı görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada derede akıntıya kapılmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada akıntıda sürüklenmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Rüyada akıntılı deniz görmek yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine inanılır.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah akıntı görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments