Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının akıntısını görmek

Rüyada kadının akıntısını görmek

Rüyada kadının akıntısını görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada kadının akıntısını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Rüyada kadın akıntısını görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın akıntısı görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalettir.

Rüyada kadınsal akıntı görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kulluk derecesinin artmasına işaret eder.

Rüyada kadının akıntısını görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada kulak akıntısı görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rahimde akıntı görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada su akıntısına kapılmak işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments