Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah akıntı görmek

Rüyada siyah akıntı görmek

Rüyada siyah akıntı görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada siyah akıntı gördüyseniz:

  • Ya da diğer bir olasılık, başkalarına yardım etmeniz veya iş ya da sağlık başlıklarında yeni düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada siyah akıntı görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, dininden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kulak akıntısı görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akıntılı su görmek kimden akıl soracağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada akıntıda yüzmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının akıntısını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil akıntı görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, işlerinde başarılı olacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada akıntılı suda yüzmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına inanılır.

Rüyada akıntılı deniz görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments