Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntıya kapılmak

Rüyada akıntıya kapılmak

Rüyada akıntıya kapılmak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Rüyada akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, şansının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, para yatıracağına işaret eder.

Rüyada akıntıya kapılmak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada su akıntısına kapılmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulur.

Rüyada derede akıntıya kapılmak rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada akıntılı suda yüzmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments