Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz akıntısı görmek

Rüyada deniz akıntısı görmek

Rüyada deniz akıntısı görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, yeni insanlarla tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz akıntısı gördüyseniz:

  • Herşeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Rüyada denizde akıntı görmek yönetici makamına geleceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada akıntılı deniz görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz akıntısı görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına inanılır.

Rüyada çamurlu su akıntısı görmek bunun şans olacağına, mirasa, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, faydalı şeyler yapacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil akıntı görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments