Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntıda yüzmek

Rüyada akıntıda yüzmek

Rüyada akıntıda yüzmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada akıntıda yüzmek gördüyseniz:

  • Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun.

Rüyada akıntılı denizde yüzmek planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalet eder.

Rüyada akıntılı suda yüzmek ağız tadının yerine geleceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek kazancınızın artacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına alamet eder.

Rüyada akıntıda yüzmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine alamet eder.

Rüyada burun akıntısı görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, planların tutmayacağına işaret eder.

Rüyada su akıntısı görmek o kapıyı kapatacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, güzel günlerin kapıda olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil akıntı görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada kulak akıntısı görmek bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments