Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun yara olduğunu görmek

Rüyada burnunun yara olduğunu görmek

Rüyada burnunun yara olduğunu görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına inanılır.

Rüyada burnunun yara olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için en önemli olan işlere odaklanmalısınız.

Rüyada burnunu yara görmek zorlukların biteceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada burnun yara olduğunu görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, rahat yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunun yara olduğunu görmek rızık eksikliği yaşayacağına, sorunların kalmayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunda yara görmek hidayete ereceğine, büyük problemler yaşanacağına, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada burnunda yara olduğunu görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnu yara görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada burnumun kanadığını görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments