Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu yara görmek

Rüyada burnunu yara görmek

Rüyada burnunu yara görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunu yara gördüyseniz:

  • Yenilik yapma konusundaki endişelerinizi gösterirken yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

Rüyada burnunun yara olduğunu görmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret eder.

Rüyada burnunu yara görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına delalettir.

Rüyada burnunda yara olduğunu görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine yorulur.

Rüyada burnunda yara görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnu yara görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada burnun yara olduğunu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Rüyada bebeğin burnunu silmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin burnunu temizlemek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments