Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun yara olduğunu görmek

Rüyada burnun yara olduğunu görmek

Rüyada burnun yara olduğunu görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada burnun yara olduğunu gördüyseniz:

  • Biraz da yarını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada burnunda yara görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada burnunu yara görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, dedikodu edeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalettir.

Rüyada burnunun yara olduğunu görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada burnun yara olduğunu görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına alamet eder.

Rüyada burnunda yara olduğunu görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, rızık eksikliği yaşayacağına alamet eder.

Rüyada burnu yara görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi burnunu büyük görmek daha fazla para kazanacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada burnunu kurcalamak zararlı kişilerden uzak durulacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments