Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulmaktadır.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden bazı konularda huzura kavuşacaksınız.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada burnunda sümük temizlemek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, başarılarının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan sümük temizlemek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada burnundaki sümükleri temizlemek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, işlerin ters gideceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet eder.

Rüyada burnunda sümük görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına delalettir.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak kendi şansını kendi yaratacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments