Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunda yara görmek

Rüyada burnunda yara görmek

Rüyada burnunda yara görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, yüzünün de güleceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunda yara gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için hoşunuza gitmese bile hızlı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada burnunun yara olduğunu görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnu yara görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine delalet eder.

Rüyada burnunu yara görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, stresini atacağına tabir olunur.

Rüyada burnunda yara olduğunu görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada burnunda yara görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnun yara olduğunu görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada burnuna küpe takmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına inanılır.

Rüyada çocuğun burnunu temizlemek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments