Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunda yara olduğunu görmek

Rüyada burnunda yara olduğunu görmek

Rüyada burnunda yara olduğunu görmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi zararının giderileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine inanılır.

Rüyada burnunda yara olduğunu gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız dava iyi olabilir.

Rüyada burnunda yara olduğunu görmek daima ona hürmet göstereceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, zamanının boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada burnu yara görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada burnunu yara görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada burnun yara olduğunu görmek bekarsa evleneceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunun yara olduğunu görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada burnunda yara görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalettir.

Rüyada bebeğin burnunu temizlemek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunun tıkalı olduğunu görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments