Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu yara görmek

Rüyada burnu yara görmek

Rüyada burnu yara görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, işi ile gündeme geleceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnu yara gördüyseniz:

  • Belli bir konuya dahil olurken elinize geçen bilgiler, bazı para kazanma planları içerisine alınmanıza sebep olabilir.

Rüyada burnunu yara görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine inanılır.

Rüyada burnu yara görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, amacına nail olacağına alamet eder.

Rüyada burnunda yara olduğunu görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Rüyada burnunun yara olduğunu görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada burnun yara olduğunu görmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada burnunda yara görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet eder.

Rüyada burnun koptuğunu görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, engellerin aşılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunu karıştıran birini görmek daha sonra işlerin açılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments