Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek

Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek

Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, başa iş açacağına delalet eder.

Rüyada burnunun üstünde sivilce gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla paylaşımcı olabilir.

Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada burnunda sivilce görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işarettir.

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalettir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada vücudu sivilceli görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments