Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnun üstünden kıl çekmek

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, endişeli durumların son bulacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına alamet eder.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada burnundan uzun kıl çekmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine inanılır.

Rüyada burnundan sümük çekmek bol rızık sahibi olunacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, sevilip sayılacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan kıl koparmak geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada burnundan kıl görmek sonunda maddi zarara gireceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada burnunda kıl görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Rüyada burnun üzerinde kıl görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments