Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce gördüyseniz:

  • İletişim biçiminiz, farkı yaratacak olan asıl şey olabilir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek dönülmez yollara gireceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yerinde sivilce görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine delalet eder.

Rüyada evin her yerinde yılan görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada her yerinde kıl görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine yorulur.

Rüyada her yerinde yara görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada evin her yerinde kedi görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin her yerinde böcek görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerin kara geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments