Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada burnunun ucunda sivilce gördüyseniz:

  • Tutarsız tavırları olan bir kişiye nasıl davranacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kariyer planının altüst olacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada burnunda sivilce görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorumlu tutacağına delalettir.

Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak anne ve babanın kalbinin kırılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünü sivilceli görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını sivilceli görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments