Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunda sivilce görmek

Rüyada burnunda sivilce görmek

Rüyada burnunda sivilce görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Rüyada burnunda sivilce gördüyseniz:

  • Bazı konular veya ilişkiler ilerlemesi gerektiği gibi veya ilerlemesi gereken yönde ilerlemiyor olabilir.

Rüyada burnunda sivilce sıkmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada burnunun üstünde sivilce görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada burnunda sivilce görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunun ucunda sivilce görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüzünde sivilce görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada büyük sivilce patlatmak hayatından nefret duygusunu atacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yanağında sivilce görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, yeni kapılar açılacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments