Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek

Rüyada yüzün sivilcelenmesini görmek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, zor günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüzün sivilcelenmesini gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Rüyada aynada yüzünü sivilceli görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine inanılır.

Rüyada yüzünün sivilceli olduğunu görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yüzünü sivilceli görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının yüzünde sivilce görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde iltihaplı sivilce görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments