Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu sivilceli görmek

Rüyada vücudu sivilceli görmek

Rüyada vücudu sivilceli görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, böylece hayatından memnun olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine inanılır.

Rüyada vücudu sivilceli gördüyseniz:

  • Negatif veya inatçı kişiler planlarınızı bozabilir.

Rüyada birinin vücudunda sivilce görmek eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, karşılıksız bırakmayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına delalettir.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının vücudunda sivilce görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, huzura ve rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilce görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda sivilceler görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunu sivilceli görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada vücutta sivilce görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda sivilceler çıktığını görmek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments