Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde büyük sivilce gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada yüzünde büyük sivilce görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek onlara galip geleceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde çok sayıda sivilce görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sivilce görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kendisini işine veremeyeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde bir sürü sivilce görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzünde sivilce görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde kocaman sivilceler görmek yanlış kişilere denk geleceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments