Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sivilceli görmek

Rüyada arkadaşını sivilceli görmek

Rüyada arkadaşını sivilceli görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yiyip içeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını sivilceli gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Rüyada arkadaşında sivilce görmek yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının yüzünü sivilceli görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde sivilce görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kazancın daha da arttırılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını sivilceli görmek işlerinde başarı elde edeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Rüyada sivilceli yüz görmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işarettir.

Rüyada göğsünde sivilce çıktığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta sivilce görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, kısmetinin açık olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin yüzünde sivilce görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments