Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunun kanadığını görmek

Rüyada burnunun kanadığını görmek

Rüyada burnunun kanadığını görmek pek az kazanç getireceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, aklına giren şeytana uyacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada burnunun kanadığını gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun burnunun kanadığını görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına tabir olunur.

Rüyada burnunu kanadığını görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalettir.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin burnunun kanadığını görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnumun kanadığını görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunun çok kanadığını görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments