Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu kanadığını görmek

Rüyada burnunu kanadığını görmek

Rüyada burnunu kanadığını görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, gönül gözünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunu kanadığını gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin burnunun kanadığını görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun burnunun kanadığını görmek biraz dinleneceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kendi burnunun kanadığını görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, geçiminin yerinde olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalet eder.

Rüyada burnunu kanatmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnumun kanadığını görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin burnunun kanadığını görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin burnunun kanadığını görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments