Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu kaşımak

Rüyada burnunu kaşımak

Rüyada burnunu kaşımak bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada burnunu kaşımak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz küçük olmaları yüzünden farketmediğiniz ufak ayrıntılar başınıza ne dertler açmışlar.

Rüyada burnunu kaşımak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunu kaşımak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada göz kaşımak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş kaşımak rakiplerine yenileceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına tabir olunur.

Rüyada bacağını kaşımak sorunsuz geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını kaşımak mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtını kaşımak düzeninin yıkılmayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments