Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kaşımak

Rüyada göz kaşımak

Rüyada göz kaşımak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, hoşgörülü biri olunacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kısmetin kapanacağına, yeni iş teklifleri alacağına işaret eder.

Rüyada göz kaşımak gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Rüyada göz kaşımak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada baş kaşımak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kaşımak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına inanılır.

Rüyada kulağını kaşımak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol kaşımak hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, bir daha kopmayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada sırtı kaşımak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret eder.

Rüyada kafa kaşımak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sırtını kaşımak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments