Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını kaşımak

Rüyada sırtını kaşımak

Rüyada sırtını kaşımak daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına inanılır.

Rüyada sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • Aldığınız bazı başarıların keyfine vermek isteyeceksiniz.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, malının da eksilmeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sırtını kaşımak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin sırtını kaşımak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada birinin sırt kaşımak işlerin çok iyiye gideceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün sırtını kaşımak planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sırt kaşımak kazancın günden güne düşeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sırtı kaşımak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments