Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, maddi anlamda feraha ermeye, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, her zaman çok üzgün olacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada birinin sırt kaşımak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, işlerini düzene sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin sırtını kaşımak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün sırtını kaşımak kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtı kaşımak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet eder.

Rüyada sırt kaşımak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments