Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını kaşımak

Rüyada bacağını kaşımak

Rüyada bacağını kaşımak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, kötü sözler duyulacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, huzur ve şifa bulacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacağını kaşımak gördüyseniz:

  • Aynı şekilde, yeteneklerine veya gelir durumuna güvenerek hareket ettiğiniz bir arkadaşınız sizi yanıltabilir, dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada bacağını kaşımak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada saçını kaşımak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasını kaşımak evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına inanılır.

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kısmetli bir yıl geçirileceğine işarettir.

Rüyada yüzünü kaşımak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada ayağını kaşımak sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içi kaşımak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sırt kaşımak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments