Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını kaşımak

Rüyada başkasını kaşımak

Rüyada başkasını kaşımak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, arkasından iyi konuşulacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulur.

Rüyada başkasını kaşımak gördüyseniz:

  • Kendinizle veya evinizle ilgili konulara daha fazla zaman, emek ya da para harcamanız durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada kol kaşımak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, geçineceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin sırtını kaşımak kendisiyle de gururlanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini kaşımak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine inanılır.

Rüyada kafa kaşımak ne yapacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine rivayet eder.

Rüyada el kaşımak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kaşımak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, ruhani önderlik yapacağına inanılır.

Rüyada kafayı kaşımak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine delalettir.

Rüyada saçını kaşımak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments