Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu kaşımak

Rüyada vücudunu kaşımak

Rüyada vücudunu kaşımak toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, büyük zararlara uğrayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, para pul sahibi olacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işarettir.

Rüyada vücudunu kaşımak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Rüyada vücudunu kaşımak bekar ise evleneceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini kaşımak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına alamet eder.

Rüyada başkasını kaşımak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Rüyada ayak kaşımak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet eder.

Rüyada sırtını kaşımak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol kaşımak maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada kafa kaşımak çok yoğun çalışacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments