Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş kaşımak

Rüyada baş kaşımak

Rüyada baş kaşımak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, mali krize gireceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, bütçesinin genişleyeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada baş kaşımak gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada baş kaşımak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağını kaşımak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başkasını kaşımak birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasını kaşımak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya işaret etmektedir.

Rüyada el kaşımak zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun kaşımak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin sırtını kaşımak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının sırtını kaşımak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments