Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan kil kesmek

Rüyada burnundan kil kesmek

Rüyada burnundan kil kesmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan kil kesmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Rüyada burnundan kil kesmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Rüyada burnundan kil almak en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalet eder.

Rüyada deniz üstünde namaz kilmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada koltuk alti killari görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bacakta killari almak kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Rüyada killi toprak görmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, çok mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprak kil görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze kil görmek ticaretinin büyüyeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments