Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta killari almak

Rüyada bacakta killari almak

Rüyada bacakta killari almak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, huzurunun artacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada bacakta killari almak gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız maddi yönden uğrayabileceğiniz büyük bir zarardan kurtulmanıza yardım edebilir.

Rüyada bacakta killari almak baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada bacağindan kil çekmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarini killi görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada bacak killari görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına yorulur.

Rüyada kil çamuru görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına işaret eder.

Rüyada kil taşı görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlis yöne namaz kilmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kil maskesi görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments