Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk alti killari görmek

Rüyada koltuk alti killari görmek

Rüyada koltuk alti killari görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, kişinin rahat edeceğine, süzüleceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada koltuk alti killari gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat edin.

Rüyada koltuk alti killari görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kil toprağı görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacakta killari almak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, ekmeğinin çoğalacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada namazi ters kilmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına alamet eder.

Rüyada kil taşı görmek ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret eder.

Rüyada yüze kil sürmek geçim derdinin son bulacağına, sorunlarının çözüleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bacak killari görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada bacağindan kil çekmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments